Selvbetjente kasser. Kraftige selvbetjente PayOne kasser fra S8R

Med selvbetjente kasser fra S8R så kan du og din bedrift øke deres effektivitet, produktivitet og lønnsomhet. Våre flotte og moderne selvbetjente kasser kan gjøre samme jobben som en tradisjonelle ekspeditør for potensielt kun ¹⁄₃₀ av kostnadene. 

Selvbetjente kasse fra paybox, standalone selvbetjent kasse, selvbetjent kasse
Omtrent slik ser våre standalone selvbetjente kasser ut. De vil passe perfekt inn i ethvert lokale.

På samme måten som heisoperatørene begynte å bli utdatert fra 60 tallet, til fordel for de nye automatiske heisene. Så ligger det i naturlig teknologisk evolusjon at det nå er ekspeditørene som står for tur til fordel for selvbetjente kasser. Ikke misforstå oss, teknologi kan ikke bytte ut mennesker. Men de kan hjelpe oss med å bli flinkere, raskere og mer produktive.

Med selvbetjente kasser så kan dine ansatte bruke tiden sin på å pleie deres relasjoner til gjester og kunder. Vi mener at dette er en mer effektiv bruk av deres tid, enn å måtte taste inn bestillinger på skjermer. Med selvbetjente kasser kan dere øke tilfredsheten til deres kunder, og de ansatte kan være ute blant gjestene og kundene for å utøve vertroller.

Digital medarbeider i din butikk

En selvbetjent kasse vil bli en naturlig del av deres team. En ny ekspeditør. Denne nye automatiske ekspeditøren vil kunne utføre det aller meste som en konvensjonell menneskelig ekspeditør kan utføre.

Våre selvbetjente kasser vil kunne kommunisere med hverandre, regnskapsprogrammet og øvrige administrasjonsløsninger. Dette bidrar til å spare deg og dine ansatte for unødvendig tidsbruk på administrative og regnskapsmessige roller.

Dette gjør at du får innsyn i daglig salg, moms m.m. Våre selvbetjente kasser kan såklart integreres opp mot andre løsninger som betjente kasser, kortterminaler, kjøkkenskjermer osv.

Spar penger, og tilby dine kunde en bedre og raskere opplevelse

Som nevnt over så vil våre selvbetjente kasser kunne spare deg og din bedrift for store utgifter. Undersøkelser som masteroppgaven til Marte Helene Halvorsen i miljøpsykologi viser at mange, spesielt yngre personer er svært fornøyde med å bruke selvbetjente kasser.

Selvbetjente kasser er rimeligere å operere og tar mye mindre plass. Kommunikasjonssjef Nina Horn Hynne fra Meny har blant annet uttalt at de vanligvis bytter ut 2 betjente kasser med 6 ubetjente kasser.

I Meny og i mange andre dagligvarekjeder har dette resultert i mer fornøyde kunder og kortere køer. Butikker som har blitt utstyrt med selvbetjente kasser blir ofte rangert høyere av kunder enn butikker uten.

Det er ikke bare dagligvarekjeder som har blitt utstyrt med selvbetjente kasser. Mange restauranter og serveringssteder har blitt utstyrt med selvbetjente kasser. Blant annet mange MCDonald’s restauranter har blitt utstyrt med selvbetjente kasser.

Kom i gang med digitaliseringen av din butikk eller serveringssted du også! S8R er klare til å hjelpe deg og din bedrift med å forbedre effektiviteten ved å satse på selvbetjente kasser og automatiske prosesser.

Integrerbar mot internett og webshop

Med PayOne kasser fra S8R, så har du mer enn kun en selvbetjent kasse. Våre kasser kan også integreres mot digitale løsninger og øvrig maskinvare og programvare.

Våre løsninger tillater bedrifter å ha flere løsninger som jobber i tandem. Eksempelvis vil du med oss kunne selge på nett, eller i butikk gjennom betjente og/ eller ubetjente kasser. Med S8R vil dette kun gå helt smertefritt for seg. De forskjellige salgskanalene vil bli sømløst integrert opp mot hverandre, og dele samme regnskapsløsning, administrasjon og varelager.

Backoffice program med analyser og grafer, backoffice program og selvbetjente kasser
Med kasseløsninger fra S8R, får du tilgang på en kraftig BackOffice-løsning. Det gjør administrering og regnskap mye lettere.

Dette vil gjøre at du kan selge produkter/ eller ta matbestillinger på nett. Kjøpene/ bestillingene vil så bli registrert på samme sted som bestillinger tatt fysisk i butikk. Dette gjør det lett for dine ansatte å forberede bestillingen til utsending/ henting.

Våre betjente og selvbetjente kasser kjører på kraftige skyløsninger, noe som gjøre det lett å ha en sentralisert regnskaps og administrasjonsløsning for hele bedriftens operasjoner. Dersom det er ønskelig, så kan såklart operasjonene bli inndelt i selvstendige avdelinger.

Presenter dine produkter/ meny med selvbetjente kasser

Våre selvbetjente kasser fungerer som mer enn kun fysiske kasser. De vil også kunne gi dine gjester/ kunder en oversikt over dine forskjellige produkter/ retter. Du vil få en stor fysisk skjerm der du kan tilby dine gjester/ kunder et unikt førsteinntrykk av hva du kan tilby.

Derfor fungerer våre selvbetjente kasser som signange-løsninger i tillegg til å være kasser. Dersom dine kunder/ gjester likte presentasjonen som de møtte, så er veien kort til en transaksjon.

De beste selvbetjente kassene med de beste terminalene

Når man har flotte selvbetjente kasser, så bør de ikke undergraves av middelmådige betalingsterminaler. Derfor kan vi integrere flotte betalingsterminaler mot standalone kassene.

Verifone V400m betalingsterminal
Med flotte V400M betalingsterminal kan dine kunder betale trådløst.

Etter at en gjest/kunde har lagt til produkter/ retter til handlekurven og er klar for å betale, så kan vedkommende gjennomføre transaksjonen der og da. Vi kan integrere flotte Verifone terminaler direkte inn i de selvbetjetne kasseløsningene. Da vil kunden/ gjesten kunne betale der og da. Etter at transaksjonen har gått igjennom, så vil bestillingen bli sendt til ditt kjøkken/ dine ansatte for prosessering.

Vi kan implementere en egen skjerm for dine ansatte der de for oversikt over aktive bestillinger. Kundene/ gjestene kan også få sin egen skjerm, der de kan se når deres bestilling er klar til henting.

Vi leverer kun det beste til våre kunder. Nettopp av den grunn så tilbyr vi flotte nye bankterminaler som Verifone V400M, og Verifone P400. Disse terminalene kan integreres opp mot POS systemet så transaksjoner automatisk blir sendt til administrasjons- og regnskapsløsningene.

Begge terminalene støtter såklart moderne betalingsløsninger som Google Pay og betaling med nærfeltskommunikasjon.

Kom i gang med selvbetjente kasser med S8R

Fremtiden er digital. Spørsmålet er hvorvidt du og din bedrift er klar. Dersom alle dine konkurrenter velger smarte automatiske og digitale løsninger, så vil de kunne bli vanskelig å oppnå samme lønnsomhet og kunne levere produkter/ tjenester til de samme lave prisene.

Med S8R så er du også klar for en digital fremtid. Vi hjelper til med oppsett, veiledning og support. Vi har flotte support-løsninger som gjør at du alltid har profesjonell hjelp tilgjengelig, dersom en uforutsett hendelse skulle oppstå.

Dersom du ønsker å komme igang med fremtidsrettede og selvbetjente kasser, så står vi parate til å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Dersom noe er uklart, eller du lurer på noe angående våre tjenester og løsninger, så kan vi nåes på epost: mail@s8r.no Vi ser frem til et uforpliktende møte der vi kan finne ut hva som passer best for deg og din bedrift. Mvh oss i S8R

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *