Restaurant-kasse | POS system til restaurant | S8R

Ser du etter en restaurant-kasse? S8R har POS systemer for restaurant og bar. Våre flotte, teknisk avanserte, lettbrukte og moderne POS-Pakketilbuder inkluderer alt du trenger i et komplett kassesystem for en restaurant/ bar. Fra bare 395 kr per måned!

restaurant, bar, restaurant-kasse, kassaapparat for restaurant, kasse for restraurant, pos system, pos, pos for restaurant, pos system restaurant

Hva trengs i en restaurant-kasse?

I et vanlig POS system så inngår det som regel det som trengs for å kunne betjene kunder, lagre transaksjonshistorie og lage nødvendige rapporter som er påkrevd i kassasystemlova og lov om bokføring. Disse funksjonalitetene er dessverre ofte ikke nok for å kunne hjelpe deg med å ha et effektivt POS system for din restaurant.

Med en restaurant-kasse fra S8R derimot så er du klar for å kunne betjene mange kunder og bord på en svært effektiv måte. Under er noen flotte funksjonaliteter som våre POS systemer inkluderer for å gjøre livet ditt som en restaurant-administrator litt lettere:

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem
Med pakketilbudet S8R POS så er du godt i gang med å anskaffe din restaurant eller bar et flott POS system. Pakketilbudet starter på 495 kr pluss 195 for serviceavtale. Vi kan designe POS systemet som du ønsker, med bærbare touchskjermer og flere stasjoner. Trykk her for å lese mer.

Bordfunksjonalitet

Dette er strengt tatt nødvendig å ha i et POS system som er utformet for restaurant. Men det kan gjøres på en dårlig måte, eller en god måte. Vi har valgt sistnevnte. Med vår bordfunksjonalitet så kan servitør lett kunne flytte bestillinger fra bord, til bord, legge til nye bestillinger, og ta betalt per bord, eller dele opp regninger.

Sømløs kommunikasjon med kjøkken og bar

Suksessfulle restauranter har en ting til felles, og det er et flott og gjennomtenkt POS system der de forskjellige tekniske komponentene samarbeider og jobber med hverandre. Dette skal vi selvfølgelige hjelpe deg med å oppnå også!

I praksis vil dette bety at servitører kan taste inn bestillinger, der drikkebestillinger automatisk blir sendt til en ekstern skjerm i baren, og matbestillingene til kjøkkenet. Det gjør at dine ansatte kan konsentrere seg om å gjøre sine jobber mer effektivt, og at dine servitører kan yte bedre service. Vi hjelper deg selvfølgelig med oppsett av bar- og kjøkkenskjerm.

Mulighet for nettbestilling

For restauranter som ønsker å nå det store take-away og matleveranse-markedet så er det svært gunstig og kunne ta imot bestillinger på nett. Vi kan hjelpe deg med å sette opp mulighet for bestilling av mat på din nettside. Når en bestilling er slått inn (og/ eller betalt for hvis ønskelig) så vil matbestillingen automatisk sendes til kjøkkenet, og relevant kundeinformasjon dukke opp på POS systemet.

Mobile betalingsterminaler og touchskjermer

For restauranter som ønsker å fokusere på og kunne levere flott bordservice så er det nødvendig med mobile betalingsterminaler. Heldigvis inneholder alle våre pakketilbud mobile betalingsterminaler. Vi kan videre hjelpe deg med å sørge for at disse betalingsterminalene blir knyttet opp mot POS-Systemet på en gunstig måte.

Når betalingsterminalene er sømløst integrert opp mot ditt POS system, så vil dine servitører kunne ta betaling på en svært lett og effektiv måte. Alt din servitør vil trenge å gjøre er å taste inn bordnummer på betalingsterminalen, så dukker regningen opp på kortterminalen.

Med innebygd kvitteringsprinter i betalingsterminalen, så vil hele oppgjøret gå lett og raskt for seg.

Vi kan også tilby deg mobile nettbrett som servitør kan bære med seg for å ta bestillinger ved bordene. Da vil de ikke trenge og løpe frem og tilbake til stasjonene sine hver gang en bestilling skal slåes inn.

POS system for restaurant, slik du vil ha det

Alle restauranter er forskjellige, og det finnes dessverre ikke et enkelt pakketilbud eller system som vil passe for enhver. Derfor hjelper vi deg med å utforme et POS system som står i stil til din restaurant, og dine behov.

Vi vil hjelpe deg med å sette opp flere stasjoner hvis det er ønskelig. Hvis restauranten din er stor og har mange bord. Så kan det lønne seg med flere stasjoner det forskjellige servitører kan slå inn bestillinger, dele opp regninger osv.

Vi hjelper til med oppsett av kjøkkenskjerm, nettbestillingsfunksjon, servitør-stasjoner, eksterne touchskjermer og alt annet du måtte trenge til din restaurant.

Hvorfor velge S8R?

Våre ansatte har sammenlagt flere tiår med erfaring med betalingsterminaler og POS systemer. Med lave priser, mange fornøyde kunder, og flotte serviceordninger så kan du trygt velge oss.
Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt med oss per epost: mail@s8r.no . Vi ser frem til å bli kjent med deg, og se hva vi kan gjøre for deg og din bedrift. Mvh oss i S8R!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *