Våre kassasystemer, levert av S8R.

POS system - Ipad kasse med telefon og betaling, kassasystemer, kassasystem, kassaapparat

Mange nyoppstartede bedrifter har vansker med å finne kassasystemer og betalingssystemer som oppfyller alle deres krav og nødvendigheter. Derfor har vi i S8R valgt å lage en gjennomgang av våre forskjellige kassaapparater for å gjøre det oversiktlig for deg.

Vi tilbyr tre forskjellige pakketilbud som dekker de aller fleste behovene stilt fra forskjellige næringsvirksomheter. Våre kassasystem-pakketilbud har noe for enhver. Om din bedrift er liten, mellomstore eller viderekommen så har vi kassasystemer som passer for deg.

Vi følger kassasystemloven 

Vi vet at om man skal lykkes med næringsvirksomhet i Norge så må man alltid være et skritt foran. Vi holder oss alltid oppdatert på lovendringer og rettslige krav som gjelder våre kassaapparater. Vi tar hånd om dette så du som vår kunde ikke trenger å bekymre deg for at dine kassasystemer ikke følger alle krav. Med oss kan du trygt drive butikk og vite at kassaapparater lever av oss er til å stole på.

Kassasystemloven ble iverksatt i januar 2017 mens endringer ble gjort i bokføringsloven første januar 2019. Det er stilt mange krav til kassaapparater sin evne til og drive automatisk bokføring og rapportering i disse lovene. Blant de viktigste kravene er evnen til kassasystemer å registrere salg, og drive automatisk bokføring ved hver transaksjon. Videre så blir det også stilt krav til at kunden må kunne tilbys kvittering ved hver gjennomførte transaksjon. Sist men ikke minst er det også stilt krav om at systemene må kunne produsere salgsrapportene kalt X og Z rapporter.

Alle våre kassasystemer er i samsvar med kravene i kassasystemloven.

Skybaserte kassasystemer

Opplev kraften av skybaserte kassaapparater med S8R. Våre POS-systemer anvender skyen. Dette gjør det til en drøm å integrere forskjellige maskinvarer som kommuniserer over internett eller annen trådløs teknologi. Med forskjellige maskinvarer så menes det i denne sammenhengen kvitteringsprinter, betalingsterminal, forskjellige trådløse touch-terminaler, kjøkkenskjerm og selve kassaapparatet.

Våre skybaserte kassasystemer gjør det mulig for alle de forskjellige maskinvarene å autonomt kommunisere med hverandre. Dette vil spare deg for mye tid, og gjøre at du kan fokusere på og drive din bedrift istedenfor å bruke tid på og få teknologien til å fungere.

Videre så vil våre skybaserte systemer fasilitere lett administrasjon av din bedrift over internett. Vi har et flott og intuitivt-designet brukergrensesnitt hvor du digitalt kan logge deg på en nettside for å administrere, planlegge og overvåke din bedrift. Her inne kan du se hvilke varer som selger, hvor mange som selges, når de selges og annen relevant informasjon.

Våre mobile systemer

Tidligere var det kun lite brukervennlige og dyre stasjonære kassaapparater som fantes. Nå har vi fått et spektrum av forskjellige systemer med et hav av forskjellige funksjonaliteter. Med et mobilt kassapparat så kan du som en nyoppstartet bedrift oppleve kraften av et fullverdig pos system for en rimelig pris. Vår mobile kassasystemer følger alle rettslige krav og kan brukes som et fullverdig kassaapparat.

betalingsterminal, kassasystemer, kassasystem, pos-pakke
S8R TopTouch

Hvis du driver salg fra kjøretøy, messe eller bod så vil du oppleve at våre mobile kassasystemer vil gjøre det til en drøm å betjene kunder og drive regnskap. Med tilkobling over 4G nettet så kan du selge jordbær, eller juletrær på en parkeringsplass og fortsatt bruke vårt system. 

Vårt rimeligste pakketilbud starter fra bare 295 kr i måneden. Vi har valgt å kalle dette pakketilbudet for S8R TopTouch. I denne pakken får du et fullverdig mobilt kassasystem inklusivt en touchskjerm, betalingsterminal med integrert kvitteringsprinter. Pakketilbudet kan også videre oppgraderes for tilgang til mer maskinvare og flere funksjonaliteter.

Våre stasjonære kassasystemer

Hvis du har en mellomstor eller viderekommen bedrift så kan et kraftig og stasjonært kassasystem være det som trengs. Et stasjonært kassasystem vil også kunne tilby deg noen sikkerheter som et mobilt kassasystem ikke kan. Eksempelvis så kan et stasjonært kassaapparat tilkobles betalingsterminal, strekkodeskanner og kvitteringsprinter med ethernet kabel. Dette gjør at du systemet ikke blir lammet hvis internettet svikter.

Hvis du i tillegg velger en betalingsterminal som leveres med støtte for BankAxept teknologien så kan du også ta betalt over reserveløsning. Dette gjør at du kan gjennomføre transaksjoner selv når internettet er nede. Når nettet er tilbake igjen så vil betalingsterminalen automatisk kontakte banken for å fullføre transaksjonen.

betalingsterminal, kassasystemer, kassasystem, pos-pakke
S8R POS

Vårt kraftigste stasjonære kassasystem har vi valgt å kalle S8R POS. Med denne pakken vil du få tilgangen på et flott kassasystem som kan håndtere en god del pågang og trafikk. I pakketilbudet som starter fra 495 kr i måneden så vil du få tilgang på en 15 tommer touchskjerm med kundeskjerm. Du vil også få tilgang på en alt-i-et kvitteringsskriver og en integrert betalingsterminal.

Inklusivt i pakketilbudet er også et kraftig backoffice-program hvor du lett kan administrere, og overvåke din bedrift i skyene. Pakketilbudet kan også videre optimaliseres ved behov.

Hvilke kassasystemer passer for min bedrift?

Dette er et viktig spørsmål å stille seg før man velger å anskaffe et kassasystem. I hovedsak så er det viktig å tenke over hva slags næringsvirksomhet som man driver og spesielle funksjonaliteter som akkurat den næringsvirksomheten er avhengig av å ha tilgang til. For eksempel så vil et butikk trenge tilgang til et automatisk varelager som holder kontroll over hvor mange varer som er inne, og hvilke.

En restaurant vil ofte trenge et kraftig kassasystem som består av en kombinasjon av et stasjonært og mobilt system. Servitører kan like å ha muligheten til å velge mellom å bruke en bærbar touchskjerm for å ta bestillinger, eller å gå bort for å bruke en stasjonær touchskjerm.

Hvis du er usikker på akkurat hvilke funksjonaliteter og maskinvare som din bedrift trenger, så er vi behjelpelige med å hjelpe deg til å skreddersy en flott pakke for din bedrift. Kontakt oss på vår epostadresse som er tilgjengelig øverst på siden for hjelp. Med vennlig hilsen oss i S8R.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *