Kassaapparat, hvilken passer for meg?

Kassaapparat, pos system
Det finnes mange kassaapparater å velge mellom. Dette er en av vår modeller.

Det eksisterer et overflod av kassaapparater i utallige former og fasonger. Det eksisterer fortsatt mange relikvier der ute fra det forrige årtusen i form av “knappekasser”. Disse knappekassene sameksisterer med nye og moderne pos systemer som opererer på skyteknologi. En fellesnevner for knappekassene og de nye pos systemene er at de begge er kassaapparater. Et kassaapparat er laget for å gjøre salg lettere og mer smertefritt for deg og kunde.

Kassaapparat er påkrevd

Lov om krav til kassasystem, kassasystemlova, kassaapparat, lov om kassaapparat, regulering av kassaapparat
Det er viktig å holde til lovverket. Lovverket som regulerer kassaapparater er strengt, derfor passer vi ekstra på at alle våre systemer oppfyller alle krav som er stilt i den norske lovgivningen.

Staten krever at alle selskaper som omsetter for over 50000 kr i året skal følge den nye kassasystemlovgivningen. I den nye lovgivningen så stilles det krav til at alle som omsetter for over 50 tusen kroner. Personer som omsetter for den nevnte summen kalles bokføringspliktige og er som navnet tilsier pliktige til å drive bokføring.

Å følge kravene som er stilt i lovgivning uten et kassaapparat er praktisk talt umulig da det stilles krav til kontinuerlig bokføring, som i praksis bare en maskin kan utføre.

Videre så stilles det krav til daglig produsering av salgsrapporter, altså såkalte X og Z rapporter. Disse rapportene produseres automatisk av et kassaapparat og eller betalingsterminal. Rapportene inkluderer alle salgene som er foretatt den dagen, samt hvilket betalingsmiddel som ble brukt for å foreta transaksjonen.

Noen av de lovlige kravene som stilles til kassaapparat er som følgende:

Kassaapparatet må kunne skrive ut kvittering ved hver transaksjon som gives til kunde.

Apparatet må klart og tydelig kunne vise frem beløpet som kunden må betale. Det gjøres som regel med å vise beløpet på en skjerm.

Apparatet må også kunne produsere de daglige Z og X rapportene.

Ett kassaapparat til hver næringsvirksomhet

Det finnes like mange forskjellige måter å optimalisere og programmere inn et kassaapparat som det finnes bedrifter. Hver bedrift har forskjellige krav og ønsker til sitt nye apparat. Derfor tar vi selvfølgelig høyde for at våre systemer er fullt og lettvint programmerbart av bedriftsleder uten at vedkommende har avanserte tekniske kunnskaper.

Restaurant og Bar

Kom deg opp i skyene. Det er aldri vært viktigere for restaurantbransjen å bruke skyteknologi for sitt kassaapparat. Det er fordi at med skyteknologi så kan alle dine tekniske komponenter mye enklere kunne kommunisere og jobbe sammen. Eksempelvis så vil servitører sine bestillinger automatisk bli sendt til kjøkkenskjermen. Også vil en servitør kunne logge seg inn med sitt personlige kort eller nummer på hvilken som helst skjerm for å få opp sine aktive bord.

Nettintegrasjon. Hvis du tilbyr utkjøring eller take-away så kan integrasjon med nettbestilling kunne ta din bedrift til nye høyder. For eksempel så kan en kunde bestille å tilpasse sin mat og drikkebestilling på din nettside. Denne bestillingen vil så automatisk bli sendt til ditt kassaapparat som så vil behandle bestillingen og sende data til kjøkkenskjerm og servitører så alt er klart til henting.

Flotte bestillingsverktøy. Vi vet viktigheten av å ha sikker, brukervennlig og rask bestillingsverktøy på ditt kassaapparat-system. Med oss blir det lett for servitører og leder å kunne ta betalinger, dele opp regninger, flytte bord, legge til i menyen osv.

Butikk & Handel

Skalerbart system. Vær forberedt på alle eventualiteter! Et kraftig system fra oss vil kunne fungere like bra på en rolig mandag som en travel førjulsdag.

Maskinvare integrering. I en butikk så er det viktig at alle komponentene jobber sammen på en gunstig måte. Med dette så mener vi at kassaapparatet kan sende priser automatisk til kortterminal, og at kortterminal kan si ifra til kassaapparatet når en transaksjon er blitt fullført. Videre så betyr det også at strekkodescanner og kvitteringsprinter jobber sømløst med kassaapparatet.

Skjønnhet og velvære

Nettbestillinger. Det er svært gunstig å kunne ta imot bestillinger på nett. La kunden se når dere har et ledig vindu som dere ønsker fyllet. Da kan kunden kunne klikke seg inn på deres nettsider, velge hvilken ledig time som passer best og til og med forhåndsbetale hvis det er ønskelig.

Employee management. Dette er et flott verktøy for å kunne optimalisere dine ansatte sin tid på jobb. Se hvor mye som selges av hvem og til hvilken tid. Lag planer på ditt kassaapparat og sett lett opp arbeidstid for dine ansatte.

Kassaapparat for små og mellomstore bedrifter

Hvis du driver en nyoppstartet bedrift så kan et kassaapparat ofte være en stor og dyr utgift. Derfor har vi mange flotte alternativer for små og mellomstore bedrifter som ønsker flotte, kraftige og pålitelige kassaapparater og betalingsterminaler for noen av markedets mest konkurransedyktige priser.

Vårt mobile kassaapparat passer utmerket for nye og mindre bedrifter som vil satse og ikke la et dårlig kassaapparat hindre dem fra å ekspandere. Vår S8R TopTouch system kan fåes fra bare 295 kr per måned og oppfyller alle de lovlige kravene som er stilt til bokføringspliktige. Her følger det med kvitteringsprinter, betalingsterminal og et fysisk kassaapparat. Med denne pakken følger det også med en digital portal hvor du kan se salg og følge med på din bedrift på nett.

Hvilket kassaapparat burde jeg velge?

Det er ikke alltid lett å vite akkurat hva som trengs for å oppfylle din bedrift sine behov. Derfor er vi klare for å hjelpe deg med å finne ut akkurat hvilket kassaapparat som vil være den perfekte matchen for din bedrift og næringsvirksomhet.

Vi har i hovedsak tre forskjellige pakketilbud som inkluderer kassaapparat, betalingsterminal, kvitteringsprinter, nettadministrasjon og andre komponenter. Pakkene starter fra 295 kr per måned for den billigste. De forskjellige pakkene er skreddersydd for å møte forskjellige behov til bedrifter ut i fra hvor mange kunder en bedrift håndterer, samt om bedriften trenger et mobilt eller stasjonært system. Våre forskjellige modeller kan sees her.

Hvis du er usikker på hva som trengs, så ta gjerne kontakt med oss. Vi står klare til å hjelpe din bedrift med å finne ut akkurat hva som trengs for å kunne løfte din bedrift. Ta gjerne kontakt med oss, kontaktinformasjon er tilgjengelig øverst på siden.

One thought on “Kassaapparat, hvilken passer for meg?

  1. Pingback: Billig kassaapparat, flotte og billige kassaapparater fra S8R

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *