Vi har kun godkjente kassaapparater! Finn kassaapparat hos S8R.

godkjent kassaapparat, kassaapparat, pos system, kassasystemloven

Det er blitt svært viktig å ha et godkjent kassaapparat. Før så var det rett frem med å velge et kassaapparat til sin bedrift. Mens i dette tiåret og årene fremover så vil det være en mer komplisert prosess å velge seg ut et nytt kassaapparat til sin bedrift.

Med et ganske nytt lovverk, og mange forskjellige aktører som selger kassaapparater, så kan det være vanskelig å finne trygge godkjente kassaapparater til sin bedrift.

Derfor har vi i S8R gjort jobben lett for deg! Vi har nemlig kun godkjente kassaapparater. Dette gjør vi så kan du være trygg på at du ikke bryter noen lover eller regulasjoner ved å bruke våre godkjente kassaapparater.

Hva menes med et godkjent kassaapparat?

Med et godkjent kassaapparat, så referer vi til et kasseapparat som er godkjent av skatteetaten. Det er ikke alltid så lett for en forbruker å finne ut akkurat hvilke kassaapparat det er som er godkjente. Ihvertfall ikke nå som det er mange utenlandske aktører på det norske kassaapparat-markedet. Det er ikke alltid de er like oppdatert på norske lover og regler rundt dette.

Det er ihvertfall blitt en god del lover og reguleringer som bestemmer hva som gjør at et kassaapparat kan kalles for et godkjent kassaapparat. Noen av disse reguleringene er ganske rett frem, og lette og forstå. Mens andre kan omhandle konstruksjon og programvaren til det fysiske kassaapparat. Vi har satt oss inn i dette lovverket, så du kan være trygg på at våre systemer er trygge å bruke.

Den nye kassasystemloven som ble vedtatt allerede tilbake i 2017 ga alle bedriftseiere som bruker kassaapparat 2 år på seg til å påse at det er et godkjent kassaapparat. Denne tidsfristen gikk ut den første Januar 2019, så hvis du har kjøpt et kassaapparat før 2017, og ikke er sikker på den lovlige statusen til ditt system, så anbefaler vi deg å sjekke dette ut.

Det er ikke bare kassasystemloven som bestemmer hva som skal til for å være et godkjent kassaapparat. Det er også en del andre forskrifter som regulerer godkjente kassaapparater. Bokføringsloven er en av disse.

Et godkjent kassaapparat er nødvendig

I 2019 og i årene som kommer, så er det nesten umulig å drive salg uten å anvende et godkjent kassaapparat. Det er blitt svært mange krav og regler over hvordan penger behandles, og hvilke rapporter og former for bokføring som må gjøres ved hver salgsdag.

Disse rapportene og bokføringen er det så og si umulig å gjøre manuelt. Blant annet så stilles det krav til en oppdatert journal, der all salgshistorikk lagres. Her skal det stå hvilke korttyper som er blitt brukt, når transaksjonen ble gjennomført, veksel osv.

Z og X rapporter, er noen av de lovlig pålagte salgsrapportene som må produseres ved hver salgsdag. Disse rapportene må blant annet inneholde en komplett liste over alle transaksjoner, hvilke betalingsmiddel som ble brukt og tidspunkt for transaksjonen.

Alt dette, og mye mer utføres helt automatisk av et godkjent kassaapparat. Et flunkende nytt og kraftig POS system vil også gjøre din administrasjon av bedriften til en drøm. Du vil få oversikt over salgshistorikk, når det selges mest, hvem som selger hva og hva det selges mest av. Denne dataen kan blant annet brukes til å lage gode markedsplaner for videre drift av din bedrift.

Godkjente kassaapparater for forskjellige næringsvirksomheter

Selv om godkjente kassaapparater følger den samme lovgivningen, så er det ofte mange forskjellige funksjonaliteter ved hver enkel kassaapparat-modell. Hvilke funksjonaliteter som trengs til akkurat din bedrift avhenger av hvordan din bedrift drives og deres ønsker.

Vi har valgt å inkludere en rekke viktige funksjonaliteter som er nødvendige og svært praktiske for forskjellige næringsvirksomheter. Ditt nye godkjente kassaapparat fra S8R kan også programmeres ytterligere så det passer enda bedre til din bedrift.

Butikk og handel

Hvis du trenger et godkjent kassaapparat for å drive butikk eller en annen form for detaljhandel, så har vi masse flotte funksjonaliteter som vil gjøre det lettere for deg å drive din bedrift.

Blant annet så kan vi tilby deg en flott varelagertellingsfunksjonalitet. Denne funksjonaliteten vil hjelpe deg med å få oversikt over hvilke varer som er i din butikk, og hvor mange enheter det er. Dette gjør det lett for deg å få oversikt over tap, tyveri eller salg. Denne funksjonaliteten vil også gjøre det lett for deg å vite når du trenger å kjøpe inn nye varer for å fylle opp ditt varelager.

Vi tilbyr også integrasjon av godkjent butikkdata opp mot en nettbutikk! Dette gjør at din nettbutikk nærmest vil kunne drive seg selv. Du vil kunne ha et felles varelager for din nettbutikk, og for din fysiske butikk. Salg fra nett vil bli synlig på ditt godkjente kassaapparat. Da vet du når varene må pakkes og gjøres klar for utsending.

Med oss så vil du også få tilgang til et flott og kraftig skybasert administrasjonspanel så du kan overvåke din bedrift fra hvilken som helst nettleser. Du kan logge deg inn med ditt personlige brukernavn og passord, og se hvordan din bedrift selger.

Restaurant & Bar

Hvis du driver en restaurant eller en bar. Da kan vi i S8R tilby deg mange flotte funksjonaliteter og muligheter. Disse vil kunne hjelpe deg til å få en flott arbeidsflyt blant dine ansatte.

Blant annet så kan vi bidra med flotte mobile løsninger og sømløs integrasjon mellom de forskjellige maskinvarene som brukes i en restaurant. I praksis så vil det si at når en servitør taster inn en bestilling på en touchskjerm, så vil drikkebestilling automatisk sendes til baren, matbestillingen til kjøkkenskjermen på kjøkkenet, og salgsinformasjon til kassaapparatet.

Vi har flotte pakkeløsninger som inkluderer betalingsterminal, kvitteringsprinter og kassaapparat, alt i ett! Og fra bare 295 kroner per måned! Ta kontakt med oss i dag for informasjon om våre godkjente kassaapparater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *