Skaff et enkelt kassaapparat til din bedrift med S8R!

enkelt kassaapparat, brukerpanel, enkelt å bruke, flott, raskt, kraftig pos system, enkel kassaapparat

Ser du etter et enkelt kassaapparat? Er du trøtt på å ha et kassaapparat som du trenger en tekniker eller en innleid spesialist for å kunne programmere og stille inn? Nå trenger du ikke å lete lengre. Vi i S8R har enkle kassaapparater som vil hjelpe deg å fokusere på det som er viktig. Og det er nemlig å drive din bedrift og nå din bedrifts fulle potensiale. 

Ikke la et dårlig og vanskelig kassaapparat holde deg tilbake. Vi hjelper deg med å ta over kontrollen over din bedrift. Med et enkelt kassaapparat som du skjønner deg på, og som du klarer å bruke, så vil du kunne ha full kontroll over din bedrifts drift.

Et enkelt kassaapparat som er avansert på innsiden, men brukervennlig på utsiden.

Med dette så mener vi at vi vil kunne levere deg et flott og enkelt kassaapparat med supre og avanserte funksjonaliteter på innsiden. Og der skal de forbli, på innsiden. Bare fordi et kassaapparat er en avansert og flott maskin som vil kunne hjelpe deg og din bedrift med å enkelt ekspedere kunder, så betyr ikke det at det skal være en kilde til frustrasjon for deg.

Vårt mål er at vi skal levere enkle kassaapparater som er supre og veldig brukervennlige. Og våre enkle kassaapparater er brukervennlige selv for personer uten avansert datakunnskap. Du bruker daglige avanserte datamaskiner uten å vite om hvordan den fungerer fra et teknisk perspektiv. Så hvorfor kan det ikke være det samme med et enkelt kassaapparat? Tross alt så kjører du helt sikkert vær dag en bil, uten at du vet hvordan du hadde laget den fra bunnen av og oppover.

Denne tankegangen har vi tatt med oss videre til kassaapparat-verdenen. Våre kassasystemer er kraftige, og fullstappet med datakraft, uten at dette går utover din evne til å kunne anvende den til å drifte din bedrift. Vårt mål er at våre enkle kassaapparater skal være intuivt designet, sånn at du kan bruke den på samme måten som du bruker din mobiltelefon. Knappene og funksjonene er lette å bruke, og de gir mening. Du kan til og med være med på utformingen av hvordan du ønsker at ditt nye enkle kassaapparat skal være utformet.

Et eksempel på en avansert funksjonalitet som vi har integrert i på et enkelt kassaapparat er vår flotte cloud funksjonalitet. Vi har integrert et administrasjonspanel som du lett kan tilkoble deg fra en ekstern enhet som er tilkoblet internett. Med dette administrasjonspanelet så kan du se hvordan din bedrift gjør det, salg som blir foretatt, hvor mye den selger for osv, fra din mobiltelefon eller laptop! Dette gjør at du kan følge med på din bedrifts daglige drift fra solsengen på Gran Canaria eller fra sofaen din hjemme.

Et enkelt kassaapparat for din nisje, og din bedrift

La oss sammen innse en ting. Det finnes ikke en ferdig løsning som dekker alle bedrifters og personers behov. Det er nettopp derfor våre POS-Systemer og vårt enkelt kassaapparat kan tilpasses dine behov! Vi er alltid åpen for forslag til utforming fra våre kunder. Så sammen kan vi utforme et kassaapparat som vil kunne dekke alle dine behov.

Blant annet så integrerer vi viktige og brukervennlige funksjonalitet tilpasset din næringsvirksomhet. Kanskje du er ny i bransjen din? Da kan vi også være med på å hjelpe deg med å finne flotte funksjonaliteter som du kanskje ikke visste du hadde behov for. S8R sine ansatte har sammenlagt mange års arbeidserfaring med betalingsterminaler og kassaapparater. Det gjør at vi har en verdifull innsikt i hva som skal til for å utforme flotte enkle kassaapparater for forskjellig typer bedrifter.

Et enkelt kassaapparat tilpasset dine behov

Driver du for eksempel en restaurant. Så anbefaler vi deg å inkludere en kjøkkenskjerm og en sømløs integrasjon mellom ditt nye enkle kassaapparat og annen maskinvare. Dette vil spare dine servitører, kokker, bartendere og managere for mye tid! I praksis så vil det si at en servitør kan taste inn en bestilling, som blir delt opp etter varene. Matbestillinger blir automatisk sendt til kjøkkenet, mens drikkebestllinger automatisk blir sendt til baren.

Dette gjør at servitørene kan være mer ved bordene. Med dette så kan de levere en flott kundeservice og opplevelse til dine gjester. Dette er utvilsomt en mye bedre løsning, enn at servitøren må løpe frem og tilbake mellom kjøkken, bar og touchskjermen.

Hvis du driver en butikk, så har vi så klart mange flotte funksjonaliteter til denne typen næringsvirksomhet også. Med en varelagertelling-funksjon, så vil ditt enkle kassaapparat automatisk oppdatere ditt varelager hver gang en vare blir solgt. Dette gjør at du lett kan se hvilke varer som bør kjøpes inn. Med denne funksjonalitet i et enkelt kassaapparat så kan du raskt lage handlelister som du kan videresende til leverandør.

Uavhengig av hvilket næringsvirksomhet du driver. Og hva nisjen din er, så kan vi hjelpe deg med å utforme et flott og enkelt kassaapparat som vil hjelpe deg med å raskt behandle kunder og administrere din bedrift. Ta kontakt med oss i dag for hjelpe til å sette opp ditt nye enkle kassaapparat. Les mer om våre forskjellige modeller her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *