Butikkdata med integrert nettbutikk

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem

Vi i S8R kan tilby deg en moderne butikkdata løsning, optimalisert for moderne salg og bokføring. Med våre produkter og tjenester, så kan du ha en sømløs kommunikasjon mellom dine forskjellige salgsarenaer.

Uavhengig av om kunden velger å gå fysisk innom din butikk eller nettsider. Vår butikkdata behandler transaksjonen likt, og oppdaterer din varebeholdning. Vi gjør salg over flere kanaler til en drøm.

Butikkdata for alle næringsvirksomheter

S8R tilbyr deg systemer som er spesielt tilpasset din bransje. Vi tilbyr vi deg hjelp med oppsett og konfigurering så ditt nye butikkdatasystem skal kunne tilfredsstille alle de nødvendige kravene som din bedrift stiller.

Vi har delt inn næringsvirksomhetene som har stort utbytte av vår databutikk inn i 3 forskjellige kategorier. Sammen skal vi se på hva vi tilbyr til de forskjellige nisjene, og finne ut av hva som er lurt å inkludere i et system for akkurat din næringsvirksomhet.

Restaurant & Bar

Skytjenester

Selv om den jevne nordmann ønsker fint vær og en skyfri himmel, vil det gagne en restaurant & bar-eier å strekke seg mot skyene. Med en butikkdata som er konfigurert til å jobbe sømløst på skyen så kan det tilby deg mange fordeler.

skytjenester, butikkdata sky, butikkdata, butikkdata cloud
Administreting og kommunikasjon ved hjelp av skytjenester har aldri vært lettere! S8R får deres butikkdata opp i skyen.

En stor fordel med en butikkdata som jobber mot skyen, er at det blir en sømløs flyt mellom alle de enhetene som brukes i din bedrift. I praksis vil det si at bestillinger kan sendes helt autonomt fra bestillinger gjort på nett og fra touchskjermer som blir betjent av bartendere og servitører. Dette vil frigjøre mye tid, og hindre forvirringer.

Videre, så kan man integrere betalingsterminaler mot kassene. Dette vil kunne gjennomføre en lett betaling mot slutten av gjesten sitt besøk. Det er veldig praktisk å lett kunne få opp bordet sin regning fra terminalen uten å måtte taste inn beløp. Ikke bare er det praktisk, det vil også kunne hindre eventuelle menneskelige feil som en stresset servitør lett kan gjøre.

Offline funksjonalitet

Selv om butikkdata jobber på nettet, så kan den kunne jobbe lokalt ved nettbrudd. Dette vil hindre deg i å tape salg og profitt. Videre kan vi tilby betalingsterminaler som tilbyr betaling på reserveløsning og med SIM kort. Med betaling på reserveløsning så kan gjester med BankAxept betale kontaktløst på dine terminaler selv om internett er nede.

Integrert kjøkkenskjerm

Dette er selve hovedpulsåren i en vellykket restaurantdrift. Uten en velfungerende kjøkkenskjerm så vil det være veldig vanskelig for kjøkkenansatte å holde seg oppdatert på bestillinger. Med våre kjøkkenskjermer så vil bestillinger automatisk komme inn fra bestillinger gjort på nett og på de ansatte sine berøringsskjermer. Vår butikkdata jobber selvfølgelig samkjørt med vår kjøkkenskjermløsning. Tider på bestillinger blir vist på skjermen sammen med bestillingen, dette hjelper deres ansatte med å opprettholde tilfredsstillende leveringstider.

Gode betaling og bestillingsverktøy

Det er helt essensielt for en butikkdata på restaurant å kunne håndtere oppdeling av regninger, flytte bestillinger til andre bord osv. Det er også viktig for managere å kunne fjerne feilinnslåtte varer og reklamere ved feil eller mangler. Med butikkdata fra S8R får du alle funksjonalitetene som trengs for å sikre både dine ansatte og gjester en god opplevelse i din restaurant og bar.

Skjønnhet og velvære

Nettbestillinger

Mange kunder trives godt med å kunne planlegge og bestille sin neste hårklipp eller neglelakkering på nett. Med butikkdata fra S8R så vil dine ansatte kontinuerlig kunne få inn bestillinger på tjenester og produkter som er gjort på nett.

Employee management

Dette er viktig for å kunne optimalisere dine ansatte sine arbeidsdager. Med et godt employee management system så kan du se produktiviteten til dine ansatte og enkelt kunne sette opp arbeidsdagen til dine ansatte.

Fleksibel prising

Innenfor skjønnhet og velvære så er det viktig å kunne gi en riktig pris basert på tjenester, produkter og pris som tilbys. Hårlengder og shampoo forbruk varierer fra kunde til kunde. Derfor tilbyr vi butikkdata du kan tilpasse for å gi kundene personlig pleie og håndtering.

Butikk & Retail

Skalerbart system

Det er ikke alltid lett å forutse hvor mange kunder man må betjene i butikken i morgen, for ikke og snakke om 1 år fra nå. Derfor er det viktig med en butikkdata som har et skalerbart system som fungerer like bra en mandag klokken 09:00 som i julestriden rett før julen ringes inn. Med butikkdata fra S8R så er butikken din klar for det meste. Hvis du tror at butikken din kommer til å håndtere et stort antall besøkende, så er det også viktig å gå for et skalerbart og godt system. Det er ikke sikkert et enkelt mobilt system vil fungere for deg i all tid fremover. I så fall kan man enkelt utvide og skifte ut utstyret og beholde alle data og historikk.

Kjøp på flere kanaler

Ifølge DNB så handler nå 3 av 4 nordmenn på nett. Derfor har mange bedriftseier valgt å satse på internett, ofte i tillegg til tradisjonelle salgskanaler. Med oss så trenger du ikke å velge. Vårt butikkdata-system vil kunne fungere og betjene kunder både på en fysisk butikk, og på nett. 

Vår butikkdata støtter kommunikasjon mellom vår nettbutikkløsning og den fysiske delen av butikkdata systemet som er i ditt lokale. Ved å bruke denne løsningen, kan dine ansatte enkelt få beskjed når produkter er kjøpt på nett, for så og gjøre klart produktet for henting eller utsending. Videre, så vil butikkdata systemet automatisk oppdatere varelagerbeholdningen deres.

Tilpasningsdyktighet

Mange butikker varierer sitt varesortiment ut ifra sesong. Dette er lett å få til på vår butikkdata. Vi kan tilby deg en god og tilpasningsdyktig butikkdata hvor du lett kan legge til og endre produkter, samt ha en god oversikt over varesortiment. Vårt system kan også lage rapporter over hva som bør kjøpes inn når varelageret nærmer seg tomt.

Maskinvareintegrering

Med vår butikkdata så er selvfølgelig all medfølgende maskinvare full integrerbart. Pengekasse, betalingsterminaler, kvitteringsprinter, varescanner med mer kan integreres mot systemet. Dette gjøre det lett å ta betalinger, og produsere salgsrapporter for bokføring.

Godkjent butikkdata

Det er kjempeviktig for oss at vår butikkdata som vi tilby kunder følger alle lover og forskrifter for betalingssystemer og kassaapparater. Derfor er vi kjempe stolt over å kunne tilby løsninger som selvfølgelig er godkjent under den nye kassasystem-lovgivningen.

Alle bedrifter som har inntekter for over 50 tusen kr i året er bokføringspliktige. Vår butikkdata hjelper deg med bokføringen, og opprettholder alle krav til rapportering og bokføring av salg. De obligatoriske Z rapportene kan lett produserer ved slutten av arbeidsdagen og blir tilgjengelige både lokalt og på nett. Systemet kan også levere automatiske kassebilag til ditt regnskapssystem.

Butikkdata til små og mellomstore bedrifter

Vi har butikkdata til bedrifter av alle størrelser. Om du har omsetning for mange millioner, eller et par tusen, vi har et system for fungerer perfekt til din drift. Til små bedrifter så har vi en flott mobil løsning som heter S8R  GO.

S8R GO passer perfekt for deg som driver mobilt salg som juletresalg eller fra matbil. S8R go funker også kjempe bra for mindre bedrifter som kaffebarer og små lokale nabolagsbutikker. 

Vi har svært konkurransedyktig prising på vår mobile butikkdata. Vi har priser fra bare 195 kr per måned for en komplett løsning.

Alle våre butikkdata systemer finnes på vår forside.

Hvis du lurer på noe angående våre butikkdata-løsninger, ta gjerne kontakt med oss.

2 thoughts on “Butikkdata med integrert nettbutikk

  1. Pingback: Nettbutikk levert av S8R - kassasystem S8R

  2. Pingback: Vi har kun godkjente kassaapparater! Finn kassaapparat hos S8R.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *