Billig kassaapparat, flotte og billige kassaapparater hos S8R for bare 295 kr

Utgått artikkel!!!

billig kassaapparat, kassaapparat, mobilt kassaapparat, POS system, POS for en billig penge, rimelig POS, POS system, kassasystem, kassesystem

Hvis man skal starte en ny bedrift, eller legge om sin eksisterende bedrift, så er det essensielt å ha et billig kassaapparat! Dyre kassaapparater blir fort en stor utgiftspost for bedrifter med trange budsjetter.

Derfor gjør vi i S8R vårt for å kunne hjelpe personer som ønsker å starte en bedrift. Med flotte pakketilbuder med billig kassaapparat inklusivt betalingsterminal fra bare 295 kroner i måneden så blir dette en ressurs fremfor en kostnad!

S8R TopTouch, billig kassaapparat, kassaapparat, POS system, kassesystem, betalingsterminal, pakketilbud

Billig kassaapparat – S8R TopTouch fra bare 295 kr per måned.

Rimelig og innovativ kassesystem for deg som ikke vil kaste bort tid og penger på en tradisjonell knappekasse. Med TopTouch er det en lek å opprette varer, endre pris og ikke minst å selge varer. Inkludert vareadministrasjon, rapporter og sikkerhetskopi i skyen, øker mulighetene for å spare tid og penger for deg med hjemmekontor.

Kvitteringsprinter, kundeskjerm og betalingsterminal er inkludert i pakketilbudet.

Hvorfor bør du velge S8R som din kassaapparat-leverandør?

Det er mange gode grunner til å velge oss. Den største grunnen er kanskje vår erfaring i bransjen. Våre ansatte har sammenlagt mange tiår med erfaring i å tilby billig kassaapparat av høy kvalitet og flotte betalingsterminaler til svært konkurransedyktige priser.

Ved å ha jobbet med å kunne tilby billig kassaapparat og flotte betalingsløsninger til våre kunder i mange tiår så har vi opparbeidet oss en flott kunnskap. Denne kunnskapen bruker vi for å kunne tilby billige kassaapparater som har alt av funksjonalitet som et moderne kasseapparat i 2019 og 2020 bør inkludere!

Vi har også fått en utmerket innsikt i behov til funksjonalitet og utforming av billige kassaapparater fra bedriftene vi har jobbet med. Dette gjør at vi kan bli en flott samarbeidspartner for din bedrift. Vi har troen på at vi kan skape verdi for din bedrift.

Denne innsikten gjør at vi vet hva forskjellige næringsvirksomheter trenger i sitt billig kassaapparat. Dette gjør at våre kunder får flotte og billige kassaapparater som er tilpasset med tanke på bedriftens og kundene deres sine behov.

Alle våre kassasystemer er såklart godkjente, og tilfredsstiller alle kravene som er stilt i kassasystemloven og bokføringsloven. Dette gjør at du trygt kan bruke våre flotte kassasystemer uten å være redd for å bryte loven.

Våre modeller

Vi har såklart flere andre flotte pakketilbud for bedrifter med andre behov. Det er jo ikke slik at det finnes en løsning som passer for alle. Derfor satser vi på å ha et godt utvalg av forskjellige løsninger som skal kunne oppfylle kravene og behovene til forskjellig typer bedrifter av forskjellig størrelser.

Kassaapparat – S8R Go, komplett POS system fra bare 195kr

Dette pakketilbudet kan utformer må mange forskjellig måter for å dekke forskjellig behov til funksjonalitet og utforming. En fellesnevner for alle de forskjellig variasjonene er et det medfølger en flott betalingsterminal og et billig kassaapparat.

S8R Go, Microsoft surface go, billig kassaapparat, kassaapparat, POS system, kassesystem, betalingsterminal, pakketilbud

Denne pakkeløsningen kan du få fra bare 195 kr!

I den ene variasjonen så får du et flott kassaapparat med innebygd kvitteringsprinter og pengeskuff. En flott kortterminal medfølger selvfølgelig også.

En annen og mer rimelig variasjon er perfekt for nyoppstartede og mobile bedrifter. I denne variasjonen får du tilgang til det flotte nettbrettet Microsoft Surface GO. Til dette nettbrettet får du selvfølgelig den flotte programvaren vår som inkluderer all den flotte funksjonaliteten du kan forvente deg. Med denne variasjonen kan du ta med det POS systemet ditt hvorhen du måtte ønske.

Kassaapparat – S8R Pos

S8R POS, kraftig kassaapparat, kraftig POS, kraftig POS system, billig kassaapparat, kassaapparat, POS system, kassesystem, betalingsterminal, pakketilbud

Denne løsningen passer perfekt selv til den mest kresne næringsdrivende. I dette flotte pakketilbudet får du et billig kassaapparat, kvitteringsprinter, betalingsterminal og en vareskanner.

Dette systemet passer perfekt til butikk, detaljhandel og restaurant. Hvis du trenger et spesielt utformet butikkdata-system for å dekke alle behovene til din bedrift. Så kan vi såklart hjelpe deg med dette.

Dette systemet kan integreres opp mot forskjellig maskinvare. Dette gjør at du kan ha flere touchskjermer som dine ansatte kan bruke. Alle skjermene vil såklart jobbe sammen. Denne flotte løsningen kan utformes akkurat som du og din bedrift ønsker. Det er en grunn til at allerede over 2000 bruker dette systemet i Norden. I Europa er det hele 6000 brukere av dette flotte systemet.

I dette flotte pakketilbudet så får du i tillegg til et kraftig og billig kassaapparat tilgang til en flott og kraftig backoffice-løsning. Med backoffice-løsning fra S8R så kan du få oversikt over hvordan din bedrift gjør det, selv uten å fysisk være tilstede.

Du kan når som helst sjekke hvordan din bedrift har gjort det historisk, eller i sanntid. Du kan bruke en hvilken som helst nettilkoblet enhet for å få tilgang til ditt eget administrasjonspanel. Her kan du administrere din bedrift på en svært effektiv måte. Du får innsyn i hva som selges, når det selges, og hva hvor mye som selges. Denne dataen kan du bruke til å planlegge videre drift av din bedrift.

Dette flotte og billige kassaapparatet kan også integreres med de fleste regnskapssystemer.

Andre funksjonaliteter du kan legge til er:

Kjøkkenskriver, kjøkkenskjerm, lagerstyring, online reservasjon, website integrasjon, leveringsapp, web-bestilling, integrasjon mot nettbutikk og mye mer!

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre billige kassaapparater. Vi er klare til å hjelpe deg til å finne det perfekte kassasystemet til din bedrift. Trykk på kontakt øverst på siden for å komme igang. Mvh oss i S8R.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *