Mat av Vahl

kassasystem med vekt integrasjon og etikettskriver, med bankterminal fra Verifone, til deres 2 butikker i Harstad. I sommer utvidet de med en egen restaurant i sentrum

Informasjon om kunde:

MAT Av Vahl er Harstad's egen delikatesse butikk. Her selger vi det beste av det beste når det kommer til råvarer fra Italia, Spania, Frankrike og England for å nevne noen. Vi er eksperter på ost men har også god kunnskap å komme med til pizza laging, pasta retter, eller om du bare trenger en god olivenolje til salaten.

Tilbakemelding

Vi er kjempefornøyde kunder hos S8R. De har levert et kassepunkt som har integrasjon for vekt med etikettskriver og bankterminaler fra Verifone. BackOffice-løsningen fungerer utmerket og er et viktig redskap for oss for å hente ut rapporter og statestikk. Nylig så har vi åpnet en ny filial med speilet kasseløsning fra "hovedbutikken", og med S8R som leverandør har dette funket superbra. De er superflinke på tilgjengelighet og kommunikasjon, noe som har vært viktig for oss under små konsept-utviklinger, utvidelse og vekst generelt.
Mvh. Lars MAT Av Vahl