Marivold Camping Grimstad

komplett kassasystem til Marivold Camping og restaurant. Både i resepsjonen, butikken og restauranten. Full restaurant funksjonalitet med kjøkkenskriver og bærbare servitør nettbrett

Informasjon om kunde:

Marivold Camping har cirka 200 oppstillingsplasser for campingvogner, bobiler og telt. Øvre del av campingplassen er utbygd med ny infrastruktur. De har også 16 hytter hvorav 13 er vinterisolert og leies ut hele året til bedrifter og privatpersoner. De har både selskap og leverer catering fra restauranten. Her kan du også få bestilt takeaway.

Marivold er opprinnelig en halvøy midt i Grimstads flotte skjærgård. Området er gitt de beste forutsetninger fra naturens side til å drive en moderne campingplass, med små knauser og skog som skjermer for vind og lyd. Marivold har en artsrik flora og et rikt fugle- og dyreliv. Og med store grøntområder og friareal, små viker, strender og svaberg gir vi våre gjester en ekte smakebit av Sørlandet.

Tilbakemelding

Arbeidsmøte med fokus på teknologi, integrasjon, besparende arbeidsoperasjoner, funksjonalitet og styring. Vi har startet forberedelser til sesongen 2021. Målet er å jobbe smartere ved å ta i bruk ny tek-nologi og tidsbesparende løsninger.
Marivold Camping