Frogn kommune - kantiner, cafe, kolonial, ungdomsklubb

kassasystem for bruk i flere avdelinger med ulike behov og mye funksjonalitet. I 2 kantiner kombinert med cafe og egen personal kantine – Selvbetjent med integrert nettbutikk/APP med QR kode + betjent kasse. I "Husets kolonial, kasse med skanning av strekkoder. Ungdomsklubben har kasse.

Informasjon om kunde:

I Frogn kommune ligger Ullerud helsebygg som gir helse- og omsorgs tjenester til mange boenheter og kommunens øvrige innbyggere. Her driftes blant annet 3 kantiner med cafe tilbud, Husets kolonial, frisør og fotpleie. 2 av kantinene har selvbetjente kasser + inzzii nettbutikk

Tilbakemelding

Systemet gir meg god kontroll på inntekter og regnskap, muliggjør nettbutikk ut mot sluttkunde, veldig enkelt å legge inn varer og varebeholdning. Tidligere hadde vi gammeldags kasse med trykknapper, håpløs varestatistikk og komplisert å legge inn priser etc. Nå har jeg full kontroll på alle varer, varebeholdning, salgsstatistikk, det er kjempeenkelt å aktivere nettbutikken med QR kode og alt. Regnskap er også fornøyde med rapportene de får. S8R har bistått oss gjennom hele prosjektet og tilpasset sine løsninger til vårt behov på en veldig bra måte. De er raske på service og feilsøk, selv om systemet er veldig stabilt. Jeg opplever at S8R sin support og kundeservice er veldig støttende og god. Viktig for oss når noe skjer.
Mikael H. Karijord, avdelingsleder Serviceteam og Kjøkken