Betalingsterminal, litt info, og hvilken skal jeg velge?

Mange betalingsterminaler kan i dag bruke NFC teknologi til å ta betalinger, her ser vi en kvinne som betaler med NFC teknologi.

Tidligere var valget enkelt, da var det kun Nets og Verifone som begge leverte den trygge men ofte dyre BankAxept løsningen. Nå er markedet helt snudd opp ned, med nye og mindre aktører som har ofret BankAxept for rimeligere løsninger.

Med det nye myldre av forskjellige aktører som tilbyr betalingsterminaler så er det blitt vanskeligere enn noen gang å velge riktig. Bekymre deg ikke, vi er her for å hjelpe deg.

Tjenester

De forskjellige leverandørene av betalingsterminaler tilbyr forskjellige tjenester innenfor garanti, service og priser.

Garanti ved kjøp

Nykommeren IZettle har 12mnd garanti på sine betalingsterminaler ved kjøp. Ettersom terminalene starter på 799kr så er det også rimelige å kjøpe en ny terminal hvis den forrige skulle bli ødelagt etter garanti.

Nets har også 12mnd garanti på sine betalingsterminal ved kjøp. Terminalene til Nets er ofte veldige dyre å kjøpe, så mange velger å leie disse. Ettersom terminalene koster en god del mer enn rimeligere terminaler fra konkurrenter som Direct2Internet og Izettle, så er det anbefalt å ha en god serviceordning.

De fleste andre aktørene har også rundt 12mnd garanti på sine betalingsterminaler.

Serviceordninger

De fleste aktørene i dag har på plass gode serviceordninger. En god og konkurransedyktig priset serviceavtale er ofte mye mer verdifullt enn bare å ha en lang garanti på betalingsterminalene. Med en god serviceavtale på dine betalingsterminaler, så er du sikret mot uhell fra deres side. Dere blir også sikret mot force majeurer som skulle inntreffe, som kortsluttning eller feil fra produsenten sin side.

Priser på serviceordninger varierer fra produsent til produsent. Hvis hovedprioriteringen deres er å alltid være på nett og klare for å betjene kunder. Så er det helt essensielt å ha en god serviceavtale.

Verifone tilbyr sine brukere to forskjellige mulige serviceavtaler. Den første er en såkalt 4-timers serviceavtale, der brukere i de fleste tettbebygde strøk i Norge vil få utlevert en utbytteterminal innen 4 timer. Denne serviceavtalen fungerer alle virkedager mellom klokken 08-20 og 08-18 på lørdager.

Verifone tilbyr også en annen serviceavtale, der en ny terminal blir utlevert innen 24 timer til de fleste tettbebygde strøk. Felles for begge serviceavtalene er at transport innenfor 50 km fra nærmeste service-depot er dekket av Verifone, hver km utenfor denne radiusen blir fakturert.

Serviceavtalen varer i minimum 3 år etter avtaleinngåelsen, og må tegnes for alle betalingsterminaler som brukes av bedriften.

Nets har ofte vært, og fortsatt er standarden for mange større bedrifter i Norge. Dette er grunnet sikkerheten med tanke på service. Med en betalingsterminal fra Nets så er man sikker på hurtig og god service. Nets kan nåes 24 timer i døgnet året rundt, dette har gitt selskapet et godt rykte blant bedrifter i Norge.

Med gode avtaler som blant annet er signert med Nordea, så kan Nets også tilby gode reserveløsninger på sine betalingsterminaler. Reserveløsning er ypperlig når internettet eller banken svikter, da vil betalingsterminal huske transaksjonen, og fullføre den når betalingsterminalen blir koblet opp til nettet igjen. Med en reserveløsning hos Nets kan du være sikker på og aldri miste en potensiell transaksjon.

Hvis du ønsker å vite mer om våre priser og serviceordninger, send oss gjerne en epost på : mail@s8r.no

Pris ved bruk av betalingsterminal

De forskjellige betalingsterminal-aktørene har ganske forskjellige priser, under kan du se en prissammenligning mellom de mange forskjellige aktørene. Det er også viktig å notere seg hva man får for prisen, og hva akkurat din bedrift trenger. For eksempel så kan iZettle virke som en rimelig og god løsning, og det kan også stemme i mange tilfeller. Men når internettet eller banken svikter, så kan du potensielt tape transaksjoner og inntekt. Det er fordi at Izettle ikke tilbyr en reserveløsning.

OperatørMånedsprisBindingstidTransaksjonskostnad
Netsfra 299 kr36 mnd1.75%** for kredittkort. For BankAxept 0.24 kr i gebyr pr trans.
VerifonVarierer36-60 mndVarierer* for kredittkort. For BankAxept 0.24 kr i gebyr pr trans.
Direct2Internet0 kr **Fra 36 mnd1.65%** Pris inngår i et totalt pakketilbud med kassasystem
S8RFra bare 195 i leie! +POS SystemFra 36 mnd1.65%Mer info

Prissammenligningen er bare veiledende, og kan være forskjellige fra bedrift til bedrift. Større bedrifter men mange transaksjoner kan ofte forhandle seg til bedre betingelser. N.B.! Ytteligere priser kan forekomme ved bruk av Nets og Verifone. De tar også lisensavgift, og andre månedlige avgifter. BankAxept koster også 150kr per enhet per måned.

Kjøpe eller leie betalingsterminal?

Lommebok med banke kort

Et viktig spørsmål å stille seg er hvorvidt det lønner seg med å leie eller kjøpe en betalingsterminal. Kjøp av betalingsterminaler er ofte en veldig stor engangsutgift. Og i mange tilfeller blir det også på løpende månedlige kostnader for serviceavtaler og programvarelisenser.

Så i veldig mange tilfeller så kan det være fortrinnsmessig å heller ha en forutsigbar leiepris per måned. Hvis du har nyoppstartet bedrift som ønsker å kunne starte innbetalinger fra visa og mastercard fra dag en. Da er det lett å kunne ta imot betalinger ved å leie en mobil terminal fra en mindre kjent aktør, som for eksempel vår samarbeidspartner Direct2Internet.

Alle aktørene leverer i dag flotte betalingsterminaler som kan integreres med kassesystem. De kan være mobile eller stasjonære. Ved å signere en leieavtale, så er ofte de mange forskjellige kostnadene for programvarelisens, månedspris og serviceavtale bakt inn i prisen. Dette gjør det veldig lett å forutsigbart for en mindre bedrift som ikke har råd til uforutsette og store utgifter.

Verifone – Vår samarbeidspartner

Vi i S8R har signert en samarbeidspartner med Verifone. Med Verifone så kan du få tilgang til en betalingsterminal med veldig konkurransedyktige priser, uten av det går på bekostning av kvaliteten. For små og mellomstore bedrifter så er Verifone et flott alternativ.

Verifone V400M, mobil betalingsterminal, betalingsterminal
Vi tilbyr Verifone sin flotte nye betalingsterminal V400M

Som en stor og kjent aktør, så støtter Verifone alle de største internasjonale bankkortene i tillegg til mobil og kontaktløs betaling. Vi tilbyr en flott betalingsterminal fra Verifone som det er mulig å anvende som en mobil betalingsterminal. Den kan selvfølgelig også bli integrert opp mot ditt kassasystem. Med en av markedets mest konkurransedyktige pris, så kan vi tilby deg en komplett pakke med kassaapparat, betalingsterminal og kvitteringsprinter til en god månedspris.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en flott ordning som oppfyller kravene til din bedrift. Vi tilbyr selvfølgelig både Nets og Verifone med BankAxept. Du kan ta kontakt med oss øverst på siden.

2 thoughts on “Betalingsterminal, litt info, og hvilken skal jeg velge?

  1. Pingback: Billig kassaapparat, flotte og billige kassaapparater fra S8R

  2. Pingback: Restaurant-kasse | POS system til restaurant | S8R

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *