Kortterminal, levert av S8R.

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem
Vi leverer flotte betalingsterminaler som selvfølgelig har støtte for kontaktløs betaling.

S8R tilbyr en rekke forskjellige flotte kortterminaler fra de kjente leverandørene Verifone og Nets. For nyoppstartede bedrifter som ønsker en rimeligere løsning, så kan vi tilby gode betalingsterminaler fra det svenske selskapet Direct2Internet.

Vi har gjort jobben med å luke ut dårlige og useriøse kortterminal-leverandører for deg, så du slipper og prøve ut alle de forskjellige. Våre kortterminaler er ute i felten og blir brukt av våre kunder. Våre kunder tar mange betalinger hver dag med våre systemer. Med våres kompetanse som vi har bygget opp, så kan du ta nytte av vår erfaring med å levere betalingsterminaler og kassapparater.

Våre leverandører

Våre kortterminal-løsninger passer vel så bra for både små bedrifter til større bedrifter som har holdt på en stund. Vi leverer betalingsterminaler fra følgende aktører:

Verifone

Amerikanske Verifone har levert flotte og pålitelige kortterminaler i snart 30 år nå. Med sitt hovedkvarter i San Jose i California, bare et stenkast unna de andre høyteknologiske selskapene i Silicon Valley, så kan Verifone tilby nye og flotte betalingsterminaler.

Verifone er hvis ikke verdens største, ihvertfall en av de største og ledende aktørene i hele verden innenfor kortterminaler. Dette vil gi deg gode fordeler ved at Verifone kan tilby deg støtte for nesten alle de store nasjonale betalingssystemene. Alt fra Union Pay i Kina til American Express i USA er støttet av Verifone. Legg merke til at støtte for kort utenom Visa og Mastercard ikke alltid er en del av standardpakken. Hvis din bedrift har mange forskjellige kunder fra utlandet, så husk å spør om støtte for de forskjellige bankkortene.

En annen pluss med Verifone er at de ofte er ute med å støtte nye betalingsløsninger på sine kortterminaler. Kontaktløs betaling med NFC teknologien er en av de nymotens betalingsløsningene som Verifone støtter. Dette gjør at dine kunder kan betale med blant annet Apple og Google Pay.

Nets

Nets har en historie i Norge som startet allerede i 1972 når to norske selskaper fusjonerte for å grunnlegge BBS (Bankenes betalingssentral). BBS slo seg senere sammen med danske PBS for å skape Nets.

Nets og BBS har nærmest vært med på og skape kontantløs betaling i Norge. BankAxept løsningen blant annet er et resultat av arbeidet til BBS. Dette har gjort at Nets har fått noen fordeler og blitt til norges ledende aktør innenfor kortterminaler.

Verifone har også fått støtte for BankAxept løsningen som ble levert av Nets sin forgjenger. Dette vil gi deg som bedriftseier mange fordeler. Blant annet støtte for behandling av transaksjoner hvis internettet skulle svikte. Med støtte for betaling gjennom BankAxept så kan nemlig kunder betale på din kortterminal med reserveløsning hvis internett er utilgjengelig.

Direct2Internet (D2I)

Direct2internet ble grunnlagt allerede i 1999 i Sverige. Som en relativ nykommer på det norske kortterminal-markedet så ønsker selskapet å ta en markedsandel fra gigantene med sine lettvinte og rimelige løsninger for nyoppstartede og mindre bedrifter.

Med å kunne tilby D2I sine kortterminaler så ønsker vi å hjelpe nyoppstartede bedrifter og små bedrifter. Ved å anvende seg av D2I sine kortterminaler så får man en flott og pålitelig betalingsterminal som støtter Visa og Mastercard til en lav pris. Med svært rimelige priser, og en svært overkommelig transaksjonsgebyr på 1.65% så er dette et flott alternativ til Nets og Verifone.

Vi tilbyr disse kortterminalene

Vi i S8R har valgt å tilby et par testede og kvalitetssikrede kortterminaler fra de 3 forskjellige leverandørene som er nevnt i øvre avsnitt.

Våre mobile og stasjonære kortterminaler

Mobile kortterminaler er flotte alternative til stasjonære kortterminaler. Blant annet så kan det gi deg en stor fordel hvis du driver en bedrift som krever at du må ta betalinger unna ditt kassaapparat. Et eksempel på en slik bedrift kan være kafeer eller en restaurant. 

Videre så er mobile kortterminaler et krav hvis du driver salg utenfor et lokale, eksempelvis juletre eller jordbær salg ute. Våre mobile kortterminaler kan alle integreres opp mot et mobilt pos-system som kan kjøre på et nettbrett eller på et stasjonært kassaapparat.

V400M levert av Verifone

Verifone V400M, mobil betalingsterminal, betalingsterminal
Denne flotte V400M kan bli din nye kortterminal. Dette er en av den nyeste, kraftigste og flotteste betalingsterminalen som er tilgjenglig.

Vi er kjempe stolte av å kunne levere denne nye flotte kortterminalen fra Verifone. Dette er en grensesprengende betalingsterminal stappet full med alt av nymotens teknologi direkte fra Silicon valley.

V400M har tatt mobilitet til det neste nivået. Med dette underet av en betalingsterminal så kan du velge selv om du ønsker å være tilkoblet dine systemer med bluetooth eller 4G. Ved å sette inn et SIM-Kort og behandle transaksjoner over 4G nettet så kan du praktisk talt ta betalinger så mange kilometer unna ditt POS-System som du ønsker.

Med V400M så er du klar for alt. Ta kontakt med oss i dag for å få din nye V400M fra S8R satt opp.

Direct2Internet kortterminal

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem
Her har du mulighet for både en mobil og stasjonær betalingsterminal i ett.

Denne terminalen er ikke som andre terminaler. Med denne så kan du selv velge om du ønsker en stasjonær eller trådløs betalingsterminal. Med denne kortterminalen så medfølger det et flott stativ som du kan moteres der du tar imot kunder. Kortterminalen kan når som helst taes ut av stativet for å bli transformert til en mobil kortterminal. Denne terminalen kan integreres med ditt system med Bluetooth.

Nye og andre terminaler

For å kunne levere deg de nyeste og kraftigste betalingsterminalene som markedet har å tilby, så har vi ofte nye betalingsterminaler tilgjengelig for prøving. Hvis nye kortterminaler oppfyller våre strenge kvalitetskrav så vil de bli tilgjengelig for våre kunder. Hvis du ønsker å vite mer om hvilke betalingsterminaler som vi har tilgjengelig. Ta gjerne kontakt med oss, vår kontaktinformasjon er tilgjengelig på toppen av siden.

Ta kontakt med oss i dag hvis du ønsker en ny og flott betalingsterminal. Vi tilbyr også selvfølgelig super support til alle kunder. Din transaksjon er vår prioritet!

One thought on “Kortterminal, levert av S8R.

  1. Pingback: Litt om kassesystem, og våre om modeller. S8R - kassasystem S8R

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *